Retreat i Paleochora  /  En reise i ditt indre - omgitt av et hav av mirakler.

Retreat i Paleochora / En reise i ditt indre - omgitt av et hav av mirakler.

Dette blir en retreat, hvor du får muligheten til å synke inn i deg selv, bli klar over ditt indre potensiale og fylle ditt liv med ny kraft og energi.

Hva er vår retreat? Først av alt er det en mulighet til å ha en uke uten krav. Du kan gi slipp på alt som tynger deg og møte det du aldri har nok tid til - å ta vare på deg selv. En uke med hvile i frisk luft, solskinn og bading i Middelhavet hvor du får utvikle og utfolde deg og bli mer klar på dine indre ønsker og mål. Her vil du oppnå en større grad av selvbevissthet og gjennom selvutvikling kan du lettere realisere deg selv og dine mål. 

Gjennom denne retreaten vil du: Fylle ditt liv med energi. Ofte vet vi nøyaktig hva som skal til for å være sunne. Men enten gjør vi det ikke eller så har vi rett og slett ikke styrken. Du vil få hjelp til å sette gode mål for deg selv.

Sted: Paleochora på sørvest-siden av Kreta

Tid: Vårkurs 15. - 22. juni - 2024

Pris: 6900,-

Early bird frem til påske: Kun  kr. 5500-  Ta med deg en venn eller kjæreste for kun kr.3500,-.

Reise, kost og losji kommer i tillegg. Du får hotell fra 45 euro pr. natt. 

Jo tidligere du kjøper flybillett, dess rimeligere får du den sannsynligvis.

All påmelding skjer gjennom Anne Marie. Du kan ringe 930 46 885 eller sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anne Marie ønsker å være med på å booke hotell, slik at vi bor i nærheten av hverandre. Du kan få hotell fra ca 45 euro og oppover avhengig av standard. De første som melder seg på får de beste hotell-rommene!

Hvis du trenger hjelp til å bestille fly er jeg også behjelpelig med det. Det blir arrangert felles transport til og fra flyplassen etter behov.

Hva får du gjennom å delta i denne retreaten?

  • Du vil forstå årsakene til dine forskjellige problemer og bli satt i stand til å bearbeide dem selv.
  • Forstå hvordan du er unikt designet til å navigere livet ditt.
  • Bli klar over hvem du er og hvor du skal.
  • Lær en samling av nye øvelser og teknikker, både fysiske og mentale.
  • Ha spennende opplevelser som vekker dine sanser.
  • Tro på deg selv og din kraft til å navigere i livet ditt.
  • Finne din indre ro og rebalansere ditt liv.
  • Puste ut stress og puste inn ro!   

Elena Khrapai fra Ukraina kommer til Paleochora og sammen skal vi lage en retreat der vi byr på et spennende repertoar av teknikker til å berøre dine innerste hemmeligheter, gi slipp på holdninger som holder deg tilbake og hindrer deg i å åpne hjertet og sjelen din for verden. Uten at du trenger å fortelle noe om dine plager, engstelser eller bekymringer til andre enn deg selv!!

Anne Marie vil lære deg teknikker til å mestre angst og uro. Vi skal ta morgenbad, øvelser for bedre kroppskontakt, mindfulness, frigjørende dans og utflukt til steder hvor du får oppleve ekte kretisk kultur. 

I tillegg til nevrografisk arbeid blir det også fysiske øvelser med sikte på å øke kroppsbevissthet, 

Nevrografi:

Aldri hørt om nevrografi eller neurographics? Dette er en interessant og annerledes metode til  å nå inn til de sidene i deg selv som du opplever som vanskelige og uheldige.Vi har vel alle noen sider vi har utviklet gjennom barndom og oppvekst, som har skapt uhensiktsmessige holdninger. Gjennom nevrografi kan du endre gamle mønstre  på en meditativ, enkel og gledesfylt måte. Les hva tidligere kusister sier om dette!

"Oppholdet i nydelige Paleochora svarte absolutt til forventningene. Den kreative dansen og meditasjonen med  Anne var som alltid svært givende. Det var et fint supplement til Elenas innføring og tolkning av nevrografi. 
Nevrografi var helt  nytt for  meg, og utrolig spennende. Egne tegninger som Elena rettledet oss i, ga et overraskende bilde av, og forklaring på ting jeg ikke trodde hadde noen betydning for meg. Tolkninger som ga en egen ro i sinnet. 
Det var i det hele tatt et  spennende kurs som jeg er glad for å fått mulighet å bli med på, og kan trygt anbefale det til andre! 
Ikke minst satte  jeg pris på at gruppen vår hadde så fin tone seg imellom sosialt."
Klem, Else❤

              Jeg har vært på en veldig givende tur til Kreta i sommer! En uke i vakre, koselige Paleochora. På retreat med Anne Marie og Elena. Anne Marie med variasjoner i dans til utsøkt musikk og nydelige meditasjoner til profesjonell veiledning! Elena med kurs i neurographi, en spennende, kreativ form for tegneterapi! To flotte kursledere, kan absolutt anbefales!!                  Klem fra  Anne Margrethe   

Om kurslederne:

Elena Khrapay: Elena er lege, psykiater og nevrolog. 

Elenas medisinske utdanning støtter opp om hennes klarsynte egenskaper som hun har hatt siden barnsben. Hun har evnen til å se årsaken til sykdom eller feilsteg, og til å aktivere individers positive energi med hensyn til deres omgivelser og universets lover. Hennes praksis tar hensyn til det individuelle menneskets karakter og stimulerer dets evner til å ta aktiv del i å skape sin egen skjebne.

Elena vil også gi individuelle konsultasjoner under retreaten.

Hva kan spørsmålene være? Av og til går alt i livet galt. Årsaken til dette kan være vanskeligheter i forhold til dine kjære, stress eller problemer på arbeidet. Noen ganger, tilsynelatende uten noen grunn, kan du møte på en usikkerhet om hvor eller hvordan du skal bevege deg videre i livet. Spørsmålene kan være hva som helst – fra å løse et problem, forhold i familien, til din kjære, helse, realisering og karriere eller oppnåelse av et mål du har, hvordan du skal klare å ta første skritt. 

Hva gir det deg? Før eller senere møter vi alle situasjoner som vi ikke klarer å løse selv. Du trenger støtte og at noen ser deg fra utsiden fra en helt annen vinkel. Noen ganger trenger du et ærlig spark bak som vil styrke deg og gi deg muligheten til å kjenne deg selv, komme ut av komfortsonen og kjenne at du lever. Individuelt arbeid med Elena er en mulighet til å finne et fotfeste i deg selv og se løsninger som gjør livet lettere.

Hvordan skjer dette? Individuelle sesjoner med Elena er ikke som å konsultere en psykolog. Det er et dypdykk inn mot årsaken til spørsmålene dine. Du vil få pålitelig støtte i prosessen og se en klar sammenheng med livet ditt samt forståelse av hvordan du best kan leve videre.

Dette er en unik sjanse til å bruke Elenas gave – hennes helt spesielle klarsynthet – til å løse de vanskeligste og mest dramatiske problemene i livet ditt. I tillegg til å oppdage dine indre talenter og ressurser.

Anne Marie Sander: Er utdannet sosionom med mange års erfaring fra psykiatriske behandlingsinstitusjoner.

Hun har studert polynesernes eldgamle livskunst HUNA og deres særegne helbredelsesmetoder. I tillegg har hun også tilegnet seg en rekke energipsykologiske metoder. Anne Marie har jobbet med mennesker både fysisk og psykisk. Minner setter seg i kroppen. Gjennom hennes undervisning vil du lære metoder og teknikker til å bearbeide angst, stress og uro. Teknikker du kan benytte deg av også etter at du har kommet hjem.

Individuelle sesjoner med Elena koster 70 Euro for 1/2 time. 

Individuelle sesjoner med Anne Marie koster kr. 500 for 45 min

PALEOCHORA - hva byr den på?  Paleochora er det perfekte stedet for en retreat. Øya Kreta er et velsignet sted med en rik historie, et behagelig klima, vakkert fjell-landskap og en fantastisk kystlinje. I tillegg er Kreta hjemstedet til den over 3000 år gamle Minoiske sivilisasjonen.  Undervisningen foregår i vakre omgivelser i Paleochora - en liten perle på sørvestkysten av Kreta. Den kretensiske gjestfriheten, naturen, maten sammen med kurset og de gledesfylte aktivitetene vil bidra til at dette blir en minnerik ferie! Kanskje du får deg noen nye venner?

I Paleochora finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden stenges gatene i sentrum for biler. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten, og det blir en veldig hyggelig stemning.

Det er to strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv.

Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini.

Trives du i båt kan du reise på Delfinsafari, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten.

Det finnes forskjellige SPA-tilbud som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Jeg kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 40 euro).

Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør det avtales med meg i forkant.

En ettermiddag tar vi kanskje turen vi opp til en liten landsby, hvor vi blir tatt imot av en ung, sjarmerende og kunnskapsrik kretenser, som heter Lucky! Han vil guide oss rundt i landsbyen og omegn. Her får du et meget interessant innblikk i dagligliv og kulturhistorie på Kreta. Lucky er en morsom forteller, så dette vil du ikke gå glipp av! Etterpå spiser vi middag bestående av en rekke forskjellige typiske kretiske retter og mye god drikke inkludert på landsbyens eneste taverna!