Drømmer du om å lage ditt eget kurs på Kreta?

La Døråpneren skreddersy kurs etter dine ønsker på Kreta. GERANI: Her finner du et landlig område like utenfor de store turiststedene, hvor du kan holde kurs utendørs i vakre omgivelser. Stranden er rett nedenfor og også den kan du bruke til kurset ditt om det passer.
Bosteder er primært Anemomilos, et lite og personlig preget hotell, hvor du blir tatt svært godt imot og og Ariana, som  har litt høyere standard.

Du kan også holde kurset i PALEOCHORA:

Her kan du ha kurset innendørs i et konferanserom på Libyan Princess hotell, hvor dere selvsagt også kan bo eller bo i herlige familiedrevne hoteller med god standard og nyte livet i en perle ved det Libyske havet sørvest på Kreta! Jeg anbefaler disse hotellene, som ligger i gangavstand fra hverandre: Manto, Oreia og Villa Rena-Kristina.

 paleochora panorama 02

 

Bryllup eller andre store dager du har lyst til å feire på Kreta

Arrangementene skjer i Paleochora, en pittoresk liten landsby på sørvestsiden av Kreta. 
Vi bruker følgende hotell, som alle er hotell med meget god standard:Manto, Oreia, Villa Rena-Kristina  og Libyan Princess. Dersom du ønsker å ha et større selskap er det en fordel at folk bor i nærheten av hverandre, og det er bare få minutters gange mellom disse hotellene. Priser er avhengig av sesong og antall personer og oppgis på forespørsel. Fra ca 45  euro. Det er viktig å være ute i god tid med planlegging, helst et år, da dette er populære hoteller som raskt blir fylt opp. Selve dagen blir holdt i lukket selskap hos Manto. Hun har en liten perle av et sted, som utgjør en vakker ramme rundt enhver feiring. Her er plass til ca 60 personer, men det blir intimt og koselig selv om dere er langt færre.

Blomster, kaker, hest og vogn, klovn som kan brukes for å underholde barn, fotograf, frisør og sminkøse bestilles etter ønske. 
Alle prisene er meget behagelige og vi vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov og ønsker for å få en uforglemmelig feiring.

Jeg har erfaring fra å arrangere både bryllup og andre store dager og har også arrangert jubileum for en folkedansgruppe.

Les mer …

Tannlegereise til Budapest

dr lamper janos thb

ALL 4 DENT er en tannklinikk beliggende i ett tettsted en halvtimes kjøretur fra  sentrum av Budapest. Her finner du en meget dyktig tannlege og tannkirurg som heter Dr. Janos Lamper. (bildet) Har du problemer med tenner eller har du ikke råd til å gå til tannlege i Norge? Eller kanskje du har tannlegeskrekk? Da kan jeg anbefale en tur til Ungarn og til dr. Lamper. Han har et meget behagelig vesen og kurerte min datters tannlegeskrekk på få dager.

Les mer …