VIl du lage ditt eget kurs på Kreta?

La Døråpneren skreddersy kurs etter dine ønsker på Kreta. 

 PALEOCHORA:

Her kan du ha kurset innendørs i et konferanserom på Libyan Princess hotell, hvor dere selvsagt også kan bo eller bo i herlige familiedrevne hoteller med god standard og nyte livet i en perle ved det Libyske havet sørvest på Kreta! Jeg anbefaler disse hotellene, som ligger i gangavstand fra hverandre: Manto, Oreia og Villa Rena-Kristina.

 paleochora panorama 02

 

Legg bryllup eller andre store dager til Kreta

Arrangementene skjer i Paleochora, en pittoresk liten landsby på sørvestsiden av Kreta. 
Vi bruker følgende hotell, som alle er hotell med meget god standard:Manto, Oreia, Villa Rena-Kristina  og Libyan Princess. Dersom du ønsker å ha et større selskap er det en fordel at folk bor i nærheten av hverandre, og det er bare få minutters gange mellom disse hotellene. Priser er avhengig av sesong og antall personer og oppgis på forespørsel. Fra ca 60  euro. Det er viktig å være ute i god tid med planlegging, helst et år, da dette er populære hoteller som raskt blir fylt opp. Selve dagen blir holdt i lukket selskap hos Manto. Hun har en liten perle av et sted, som utgjør en vakker ramme rundt enhver feiring. Her er plass til ca 60 personer, men det blir intimt og koselig selv om dere er langt færre.

Blomster, kaker, hest og vogn, klovn som kan brukes for å underholde barn, fotograf, frisør og sminkøse bestilles etter ønske. 
Alle prisene er meget behagelige og vi vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov og ønsker for å få en uforglemmelig feiring.

Jeg har erfaring fra å arrangere både bryllup og andre store dager og har også arrangert jubileum for en folkedansgruppe.

Les mer …

Skrivekurs på Kreta


Vi byr på et skrivekurs for deg som vil ta vare på dine egne og familiens minner, muligens først og fremst for barn og barnebarn, men kanskje også for andre du tror kan ha glede av det. For deg som har lyst til å ta vare på minnene! Bli med på en annerledes ferie på Kreta i pittoreske omgivelser i vakre Paleochora, på sørvest-siden av Kreta.

Frigjør minner gjennom dans og bevegelse og skriv så blekket spruter!

Kristi Kinsarvik vil snakke om hvordan du kommer i gang, hvordan du kan huske mer enn du tror og andre nyttige ting. Det blir satt av god tid til skrivearbeid, og hun vil være der for å hjelpe med tips og råd.

Anne Marie Sander har jobbet med mennesker både fysisk og psykisk. Minner setter seg i kroppen. Gjennom  frigjørende dans og bevegelse kan du komme i kontakt med sider ved deg selv som kan åpne veien inn til barndommens rike minnebok. 

Tid: Vårkurs:   29.5 - 5.6 - 2021

      Høstkurs: 28.8 - 4.9 - 2021

Pris: Kr. 6.000

Reise, kost og losji kommer i tillegg.

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta

Meld deg på her.

Les mer …

Kopirett © Døråpneren 2015 - Utviklet av 2T&T-NORDIC