Manto Studios & Apartements

dorapneren nokkel 60TerrasseManto studios er et vakkert leilighetskompleks, som ble ferdigstilt i 2008. Leilighetene har plass til fra 2 - 4 personer. Alle leilighetene er forskjellige og de er smakfullt og moderne innredet med Manto sin egen kunst på veggene. I bakgården til hotellet er det en nydelig liten hage og på taket av hotellet ligger en stor og flott takterrasse med utsikt utover fjell og hav. Hotellet ligger et steinkast fra strandpromenaden med en deilig rullesteinstrand, hvor man kan leie solsenger og bade i krystallklart hav. Hotellet holder god standard og det er daglig rengjøring. Beliggende i rolige omgivelser samtidig som det er nær bussholdeplass, butikker, strand og spisesteder. Hotellet har også eegen kafeteria med en innholdsrik og velsmakende frokostbuffet.

Se flere bilder under.

Les mer …

Anemomilos Apartements

Anemomilos 1

dorapneren nokkel 60Anemomilos betyr vindmøller. Hotellet leier ut tre vindmøller. Vindmøllene er bygget for utleie og har kjøkken/ oppholdsrom og dusj/toalett nede samt et koselig soverom oppe. I tillegg leier de ut  tre dobbeltrom, en 3 sengs leilighet og en firesengs leilighet med 2 soverom. Hotellet ligger hundre meter fra stranden, og har en idyllisk hage hvor vertskapet dyrker frukt og grønnsaker. Her bor du blant grekere i rolige omgivelser.
Hotellet har en enkel, sjarmerende standard og vertskapet, Georgia, gjør sitt beste for at du skal føle deg velkommen og ha det bra under oppholdet.

Alle leilighetene har air-condition fjernsyn.

Priser varierer avhengig av sesong og antall personer fra 35 - 65 euro  pr. døgn.

Flere bilder under.

Les mer …