Tannlegereise til Budapest

dr lamper janos thb

ALL 4 DENT er en tannklinikk beliggende i ett tettsted en halvtimes kjøretur fra  sentrum av Budapest. Her finner du en meget dyktig tannlege og tannkirurg som heter Dr. Janos Lamper. (bildet) Har du problemer med tenner eller har du ikke råd til å gå til tannlege i Norge? Eller kanskje du har tannlegeskrekk? Da kan jeg anbefale en tur til Ungarn og til dr. Lamper. Han har et meget behagelig vesen og kurerte min datters tannlegeskrekk på få dager.

Vi er behjelpelige med å organisere reise og  hotellopphold. I Ungarn blir du tatt imot av engelsktalende ungarsk kvinne, som vil være din guide under oppholdet. Hun vil kjøre deg til tannlegen første dag, være med på din første konsultasjon og gi deg et spesialsydd opplegg for oppholdet. 

Dersom du ønsker å benytte deg av dr. Lampers kompetanse, vil du få et tilbud på hele behandlingen du ønsker. Be din egen tannlege om et røntgenbilde og send dette til meg - gjerne som epost. Samtidig som du gir uttrykk for hva du ønsker at han skal gjøre av arbeid. Jeg vil da be om et prisoverslag til deg.  (Se prisliste under)

Dersom du ønsker å benytte deg av vårt tilbud, må du innbetale et depositum på kr. 1000.

Vi vil da arrangere turen og sørge for at du får god og kyndig veiledning hele veien på turen din. Du kan velge å bo i Budapest og reise opp til tannlegen derfra eller vi kan skaffe deg rom på et pensjonat i nærheten av tannlegen. Dette avtaler vi underveis. I Budapest vil du bli tatt imot av Andrea, som vil være din personlige tolk og veileder og bindeledd til tannlegen. Hvor mye du ønsker å benytte deg av hennes tjenester er opp til deg. Hun er ungarsk og snakker meget godt engelsk. Hun tar 100 Euro for sin basispakke, som i all hovedsak består av bistand til tannlegen, evt avtale med forskjellig andre ting du ønsker å gjøre i løpet av oppholdet. Hun kan bestille teater / konsertbilletter, orientere deg om hva som finnes av SPA muligheter osv. Da det er få engelsktalende i Ungarn, er hun en trygg person å støtte seg til underveis. 

 Priser: 

IMPLANTATER:

Implantat (Camlog) / 1 stykk 600 euro
Implantat åpning + abutment (camlog) 216 euro
Implantat åpning + Zirkon abutments (camlog) 396 euro
Implantat (aksiom) 1 stykk 480 euro
Implantat åpning + estetisk abutment (aksiom) 156 euro
Implantat åpning + Zirkon abutments (aksiom) 240 euro
Implantat (C-tech) / 1 stykk 420 euro
Implantat åpning + abutment (C-tech) 144 euro
Implantat åpning + Zirkon abutments (C-tech) 220 euro
Implantat (Minitann-implantat for proteser) 1 stykk 300 euro
Metall hus til protesen / 1 stykk  96 euro

 

KJEVEKIRURGI:

Trekking 54 euro
Trekking operasjon 120 euro
Reseksjon 174 euro
Liten ben-erstatning (Bone replacement little) 312 euro
Stor ben-erstatning 510 euro
Sinus lift 720 euro
Membran materialer lite 252 euro
Membran materialer mye 396 euro

 

KRONER:

Krone, bro ( porselen og metall) 144 euro
Kroner, bro (porselen og gull) 80 euro (+gullprisen)
Krone (M-press) 396 euro
Porselen (M-Press) Veneer 468 euro
Krone Zircon 240 euro
Midlertidig krone pr. tann 60 euro
Midlertidig bro pr. tann( langvarig) 72 euro 
Pin 96 euro

 

 

 

 

 

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.