En reise i ditt indre - omgitt av et hav av mirakler.

En reise i ditt indre - omgitt av et hav av mirakler.

Dette blir et annerledes selvutviklingskurs eller en retreat, hvor du får muligheten til å synke inn i deg selv, bli klar over ditt indre potensiale og fylle ditt liv med ny kraft og energi.

For første gang skal Elena Khrapai fra Ukraina komme til Paleochora og holde kurs sammen med meg! Sammen har vi et spennende repertoar av teknikker til å berøre dine innerste hemmeligheter, gi slipp på holdninger som holder deg tilbake og hindrer deg i å åpne hjertet og sjelen din for verden.  

Sted: Paleochora på sørvest-siden av Kreta

Tid: Vårkurs 10.6 - 17.6 - 2023

Pris: Knallpris på kurset nå siste måneden. Du får kurset for kun 5990 og tar du med en samboer eller venn betaler hen KUN kr. 3600,-.  (Tidligere pris 7200,-)  

Reise, kost og losji kommer i tillegg.

All påmelding skjer gjennom Anne Marie. Du kan ringe 930 46 885 eller sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anne Marie ønsker å være med på å booke hotell, slik at vi bor i nærheten av hverandre. Du kan få hotell fra ca 45 euro og oppover avhengig av standard.

Hvis du trenger hjelp til å bestille fly er hun også behjelpelig med det. Det blir arrangert felles transport til og fra flyplassen etter behov.

Individuelle sesjoner med Elena koster 70 Euro for 1/2 time. 

Individuelle sesjoner med Anne Marie koster kr. 500 for 45 min

Hva er vår retreat? Først av alt er det en mulighet til å ha en uke uten krav. Du kan gi slipp på alt som tynger deg og møte det du aldri har nok tid til - å ta vare på deg selv. En uke med hvile i frisk luft og få en ny start. Kunnskap og utvikling av deg selv, bli mer klar på dine indre ønsker og mål. 

Gjennom denne retreaten vil du: Fylle ditt liv med energi. Ofte vet vi nøyaktig hva som skal til for å være sunne. Men enten gjør vi det ikke eller så har vi rett og slett ikke styrken. 

  • Du vil forstå årsakene til dine forskjellige problemer og bli satt i stand til å bearbeide dem selv. :Forstå hvordan du er unikt designet til å navigere livet.
  • Bli klar over hvem du er og hvor du skal.
  • Lær en samling av nye øvelser og teknikker.
  • Ha spennende opplevelser som vekker dine sanser.

Sammen med frigjørende dans og meditasjoner vil du gjennom kurset oppnå:

  • Tro på deg selv og din kraft til å navigere i livet ditt.
  • Åpne sinnet ditt for å lære nye ting.
  • Finne din indre ro og rebalansere ditt liv.
  • Puste ut stress og puste inn ro!   

Nevrografi:
Du vil lære å modellere virkeligheten din gjennom Nevrografi!   Å tegne nevrografi er hyggelig, interessant, lett og spennende! Hver gang du avslutter en tegning føler du at dy får inspirasjon.   Elena vil først undervise i metoden og hjelpe til med å tolke resultatet. Etterpå vil hun forklare hvordan dette kan brukes i fremtiden og lære deg hvordan du selv kan tolke. Det er ikke vanskelig å tegne. Nøkkelen ligger i tolkingen.

Om kurslederne:

Elena Khrapay: Elena er lege, psykiater og nevrolog. Hun har fordypet seg i studier om nervesystemet, og er spesielt interessert i nervenes struktur, regenerasjon, reaksjoner og endringer under forskjellige forhold. I sitt arbeid bruker hun blant annet nanoteknologi for å forbedre fornyelsen av nervecellene i det sentrale nervesystemet. Elena jobbet som professor innen nevrohistologi på National Medical University i Ukraina frem til hun flyttet til Kreta.

Elenas medisinske utdanning støtter opp om hennes klarsynte egenskaper som hun har hatt siden barnsben. Hun har evnen til å se årsaken til sykdom eller feilsteg, og til å aktivere individers positive energi med hensyn til deres omgivelser og universets lover. Hennes praksis tar hensyn til det individuelle menneskets karakter og stimulerer dets evner til å ta aktiv del i å skape sin egen skjebne.

Elena vil også gi individuelle konsultasjoner under retreaten.

Hva kan spørsmålene være? Av og til går alt i livet galt. Årsaken til dette kan være vanskeligheter i forhold til dine kjære, stress eller problemer på arbeidet. Noen ganger, tilsynelatende uten noen grunn, idet livet kjennes rolig og godt, kan du møte på en usikkerhet om hvor eller hvordan du skal bevege deg videre i livet. Spørsmålene kan være hva som helst – fra å løse et problem, forhold i familien, til din kjære, helse, realisering og karriere eller oppnåelse av et mål du har, hvor du ikke klarer å ta første skritt. 

Hva gir det deg? Før eller senere møter vi alle situasjoner som vi ikke klarer å løse selv. Du trenger støtte og at noen ser deg fra utsiden fra en helt annen vinkel. Noen ganger trenger du et ærlig spark bak som vil styrke deg og gi deg muligheten til å kjenne deg selv, komme ut av komfortsonen og kjenne at du lever. Individuelt arbeid med Elena er en mulighet til å finne et fotfeste i deg selv og se løsninger som gjør livet lettere.

Hvordan skjer dette? Individuelle sesjoner med Elena er ikke som å konsultere en psykolog. Det er et dypdykk inn mot årsaken til spørsmålene dine. Du vil få pålitelig støtte i prosessen og se en klar sammenheng med livet ditt samt forståelse av hvordan du best kan leve videre.

Dette er en unik sjanse til å bruke Elenas gave – hennes helt spesielle klarsynthet – til å løse de vanskeligste og mest dramatiske problemene i livet ditt. I tillegg til å oppdage dine indre talenter og ressurser.

Anne Marie Sander: Er utdannet sosionom med mange års erfaring fra psykiatriske behandlingsinstitusjoner.

Hun har også i mange år studert polynesernes eldgamle livskunst HUNA og deres særegne helbredelsesmetoder.

I tillegg har hun også tilegnet seg en rekke energipsykologiske metoder. Anne Marie har jobbet med mennesker både fysisk og psykisk. Minner setter seg i kroppen. Gjennom  frigjørende dans og bevegelse sammen med guidete meditasjoner kan du skape bevegelse der det var stagnasjon. Du kan sammen med alle de andre øvelsene du lærer på kurset lettere blir i stand til å nyttiggjøre deg og integrere ny kunnskap og nye holdninger.

Anne Marie Sander skal lede sesjoner med frigjørende dans. Det vil bli undervist i  polynesiske danser, som er regissert for å åpne opp i kroppen og frigjøre livsglede, kreativitet og kraft. Det vil også bli guidete meditasjoner. I tillegg kan Anne Marie, dersom det er ønske om det i gruppen, også lære bort enkle teknikker til å bruke for å redusere angst og uro og hjelpe deg til bedre søvn og til mer målrettet å nå dine mål. Hun tilbyr også individuelle sesjoner til å bearbeide følelsmessige problemer som dukker opp underveis.

PALEOCHORA - hva byr den på?  Paleochora er det perfekte stedet for en retreat. Øya Kreta er et velsignet sted med en rik historie, et behagelig klima, vakkert fjell-landskap og en fantastisk kystlinje. I tillegg er Kreta hjemstedet til den over 3000 år gamle Minoiske sivilisasjonen.  Undervisningen foregår i vakre omgivelser i Paleochora - en liten perle på sørvestkysten av Kreta. Den kretensiske gjestfriheten, naturen, maten sammen med kurset og de gledesfylte aktivitetene vil bidra til at dette blir en minnerik ferie!

Kanskje du får deg noen nye venner?

Elena underviser på engelsk, men alt blir oversatt ved behov, så alle skal føle seg trygge på at de forstår alt. Anne Marie holder all sin undervisning på norsk.

I Paleochora finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden stenges gatene i sentrum for biler. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten, og det blir en veldig hyggelig stemning.

Det er to strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv.

Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini.

Trives du i båt kan du reise på Delfinsafari, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten.

Det finnes forskjellige SPA-tilbud som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Jeg kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 40 euro).

Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør det avtales med meg i forkant.

En ettermiddag tar vi turen vi opp til en liten landsby, hvor vi blir tatt imot av en ung, sjarmerende og kunnskapsrik kretenser, som heter Lucky! Han vil guide oss rundt i landsbyen og omegn. Her får du et meget interessant innblikk i dagligliv og kulturhistorie på Kreta. Lucky er en morsom forteller, så dette vil du ikke gå glipp av! Etterpå spiser vi middag bestående av en rekke forskjellige typiske kretiske retter og mye god drikke inkludert på landsbyens eneste taverna! Turen er frivillig men anbefales! Den koster 25 Euro + taxi og som ikke inkludert i prisen.