Danse- og malekurs på Kreta


Vi byr på et spennende kreativt malekurs for deg som er ønsker å bryte med indre begrensende holdninger,  frigjøre kreativitet og kraft gjennom dans, meditasjon og bevegelse. Anne Marie vil skape bevegelse der det er stagnasjon. Er du kanskje en av de som tror det du gjør ikke er bra nok? Da er du ikke alene. Anne Marie hjelper deg å frigjøre din kreativitet og til å overskride dine indre begrensninger, så du kan male både friere og lettere, ja rett og slett bli en modigere og bedre versjon av deg selv.

Anita har lang allsidig erfaring innen tegning, akrylmaling, vannfarger og illustrasjon og har undervist i over 10 år. Ho har jobba med portrett, landskap, fugler mm og deler og tips om koss ta vare på kunstnersjela vår og det å være sensitiv. Hun tegner og maler det meste og kan hjelpe deg med alt fra skisser til svært naturalistisk tegning og maling. Vi koser oss med å tegne skisser og male i Paleochoras trivelige atmosfære. Anita vil hjelpe deg å trylle med malekosten.

Vi skal danse frigjørende danser og også noen regisserte danser fra Polynesia, som er designet for å åpne opp i kropp og sjel. Du har kanskje hørt om maorienes hellige dans, Haka, som ofte blir fremført foran store kamper på New Zealand. Gjennom denne dansen kan du virkelig få kjenne på urkraften i deg! Det blir også tid til meditasjoner, hvor det blir fokusert på hvem du er og hvordan du ønsker å ha det i livet ditt. Noen kvelder blir det også dans på takterrassen på hotellet til Manto.  

Det å ta vare på seg selv som sensitiv og kunstnersjel er også noe Anita brenner for, siden dette ikke er allmenn kunnskap og ofte må erfares. Hun elsker kombinasjonen med dans og maling fordi dansen ofte hjelper oss både med den kreative flyten og å holde oss i form

 

PALEOCHORA - hva byr den på? 

Her finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden gjøres sentrum av Paleochora om til gågate. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten og det blir en veldig trivelig stemning. Det er 2 strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv. Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini. Trives du i båt kan du reise på Delfinspotting, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten. Det finnes forskjellige SPA opplevelser, som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Jeg kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 50 euro). Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør adet vtales med meg i forkant.

En ettermiddag tar vi turen vi opp til en liten landsby, hvor vi blir tatt imot av en ung, sjarmerende og kunnskapsrik kretenser, som heter Lucky! Han vil guide oss rundt i landsbyen og omegn. Her får du et meget interessant innblikk i dagligliv og kulturhistorie på Kreta. Lucky er en morsom forteller, så dette vil du ikke gå glipp av! Etterpå spiser vi middag på landsbyens eneste taverna! Turen er frivillig og ikke inkludert i prisen.

 

 

TId: 22.05 - 29.05 -2021

Pris: Kr. 6.000

Reise, kost og losji kommer i tillegg.

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta

Meld deg på her.

Meld deg på kurset vårt og få noen nye innsikter og verktøy til å nå målene dine! En uke i solen hvor du kan fokusere bare på deg selv uten krav fra familie, arbeid eller venner. 

Undervisningen foregår i vakre omgivelser i Paleochora - en liten perle på sørvestkysten av Kreta. Den kretensiske gjestfriheten, naturen, maten sammen med kurset og de gledesfylte aktivitetene vil bidra til at dette blir minnerik ferie! Kanskje du får deg noen nye venner!

Meld deg på her.

OM KURSLEDERNE:

Anita Våmartveit
Utdannet ved Gemini School of Illustration - 3 årig 
Diploma with distinction 1990
Tegning form og farge, Voss
Nlp-practitioner
Touch for health - kinesiologi
Coachingkurs
Speak & Inspire nettkurs med Lisa Nichols
 
Har drevet eget galleri og hatt både separatutstillinger og vært med på flere fellesutstillinger.
Anita har holdt kurs innen tegning og maling siden 2007, nå også onlinekurs.
 
Frilansillustratør og biletkunstnar 
Romaner/noveller for ukeblader
Portrett
Bøker og kort
Landskap, fugler, blomster mm
Livredning og etikettillustrasjon
Tegning, akrylmaling, vannfarger og tusj

Anne Marie Sander

Utdannet sosionom mange års erfaring fra psykiatrisk poliklinikk

Tok utdannelse i Ma-uri massasje - en treåring utdannelse i massasje og kroppsterapi som bygger på gamle polynesiske tradisjoner.

Drevet egen klinikk siden 1995

Undervist i massasje i mange år i inn og utland for Ma-uri instituttet i Danmark / New Zealand

Holdt selvutviklingskurs, dans og malekurs sammen med Eva von Hanno i mange år på Kreta, kurs i Feng Shui og flere andre kurs.

Holdt en rekke kurs i selvutvikling 

 

Publisert i Eventer