Danse- og malekurs på Kreta 2023

Danse- og malekurs på Kreta 2023

 
Vi byr på et nytt spennende kreativt malekurs for deg som er ønsker å bryte med indre begrensende holdninger, frigjøre kreativitet og kraft gjennom dans, meditasjon og bevegelse. Her vil du lære ulike teknikker innen tegning og maling. Bruk gjerne dine egne foretrukne metoder og få inspirasjon til å bli enda bedre! 

Sted: Paleochora på sørvest siden av Kreta  

Tid: 3.-10. juni 2023 

Pris: Kr. 6.900  Vi reduserer prisen til 6500,- i en periode! Vær rask for å få beste hotell og flybilletter!

Reise, kost og losji kommer i tillegg. Det er ønskelig at du booker hotell via Anne Marie, som også er behjelpelig med bestilling av flyreise.  

Meld deg på ved å sende epost til Anne MarieDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Eller mobil: 930 46 885

 

Du har kanskje hørt om maorienes hellige dans, Haka, som ofte blir fremført foran store kamper på New Zealand. Gjennom denne dansen kan du virkelig få kjenne på urkraften i deg! Vi skal selvsagt ha flere andre danser. Det blir også tid til meditasjoner, hvor det blir fokusert på hvem du er og hvordan du ønsker å ha det i livet ditt. 

Meld deg på kurset vårt og få noen nye innsikter og verktøy til å nå målene dine! En uke i solen hvor du kan fokusere bare på deg selv uten krav fra familie, arbeid eller venner.  Undervisningen foregår i vakre omgivelser i Paleochora - en liten perle på sørvestkysten av Kreta. Den kretiske gjestfriheten, naturen, maten sammen med kurset og de gledesfylte aktivitetene vil bidra til at dette blir minnerik ferie! Kanskje du får deg noen nye venner! 

Vi skal danse på takterrassen på hotellet til Manto. Anne Marie vil skape bevegelse der det er stagnasjon. Er du kanskje en av de som tror det du gjør ikke er bra nok? Da er du ikke alene. Både Anita og Anne Marie hjelper deg å frigjøre din kreativitet og til å overskride dine indre begrensninger, så du kan male både friere og lettere, ja rett og slett bli en modigere og bedre versjon av deg selv. 

Det å ta vare på seg selv som sensitiv og kunstnersjel er også noe Anita brenner for, siden dette ikke er allmenn kunnskap og ofte må erfares. Hun elsker kombinasjonen med dans og maling, fordi dansen ofte hjelper oss både med den kreative flyten og å holde oss i form. 

OM KURSLEDERNE: 

Anita Våmartveit

Utdannet ved Gemini School of Illustration - 3 årig Diploma with distinction 1990 Tegning form og farge, Voss Nlp-practitioner, Touch for health - kinesiologi Coachingkurs, Speak & Inspire nettkurs med Lisa Nichols. 

Har drevet eget galleri og hatt både separatutstillinger og vært med på flere fellesutstillinger. Anita har holdt kurs innen tegning og maling siden 2007, nå også onlinekurs.   Frilansillustratør og biletkunstnar  Romaner/noveller for ukeblader Portrett Bøker og kort Landskap, fugler, blomster mm Livredning og etikettillustrasjon Tegning, akrylmaling, vannfarger og tusj 

Anne Marie Sander 

Utdannet sosionom mange års erfaring fra psykiatrisk poliklinikk. Tok utdannelse i Ma-uri massasje - en treåring utdannelse i massasje og kroppsterapi som bygger på gamle polynesiske tradisjoner. Drevet egen klinikk siden 1995. Undervist i massasje i mange år i inn og utland for Ma-uri instituttet i Danmark / New Zealand. Holdt selvutviklingskurs, dans og malekurs sammen med Eva von Hanno i mange år på Kreta, kurs i Feng Shui og flere andre kurs. Holdt en rekke kurs i selvutvikling.   

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PALEOCHORA - hva byr den på?  

Her finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden gjøres sentrum av Paleochora om til gågate. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten og det blir en veldig trivelig stemning. 

Det er to strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv. Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini. Trives du i båt kan du reise på Delfinspotting, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten. 

Det finnes forskjellige SPA-opplevelser som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Vi kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 40 euro). Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør det avtales med oss i forkant. 

På fridagen vår kan de som har lyst bli med  på en båttur til en liten landsby som heter Sougia.  Her kan vi bade, kikke i butikker eller gå på jakt etter et fint motiv å male. Her er selvsagt også mange kafeer og restauranter. 

MELD DEG PÅ DANSE- OG MALEKURS

Sted: Paleochora på sørvest siden av Kreta  

Tid: 3.-10. juni 2023 

Pris: Kr. 6.900  Melder du deg på nå å få kurset for 6500 i en periode. Vær rask før vi oppjusterer prisen.

Reise, kost og losji kommer i tillegg. Det er ønskelig at du booker hotell via Anne Marie, som også er behjelpelig med bestilling av flyreise.  

Påmelding ved å henvende deg til Anne Marie enten på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil +47 93046885