Legg bryllup eller andre store dager til Kreta

Legg bryllup eller andre store dager til Kreta

Arrangementene skjer i Paleochora, en pittoresk liten landsby på sørvestsiden av Kreta. 
Vi bruker følgende hotell, som alle er hotell med meget god standard: Manto, Oreia, Villa Rena-Kristina  og Libyan Princess. Dersom du ønsker å ha et større selskap er det en fordel at folk bor i nærheten av hverandre, og det er bare få minutters gange mellom disse hotellene. Priser er avhengig av sesong og antall personer og oppgis på forespørsel. Fra ca 60  euro. Det er viktig å være ute i god tid med planlegging, helst et år, da dette er populære hoteller som raskt blir fylt opp. Selve dagen blir holdt i lukket selskap hos Manto. Hun har en liten perle av et sted, som utgjør en vakker ramme rundt enhver feiring. Her er plass til ca 60 personer, men det blir intimt og koselig selv om dere er langt færre.

Blomster, kaker, hest og vogn, klovn som kan brukes for å underholde barn, fotograf, frisør og sminkøse bestilles etter ønske. 
Alle prisene er meget behagelige og vi vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov og ønsker for å få en uforglemmelig feiring.

Jeg har erfaring fra å arrangere både bryllup og andre store dager og har også arrangert jubileum for en folkedansgruppe.

Om Paleochora: Denne lille landsbyen ligger på en halvøy med vakker utsikt utover det Libyske Hav. Den kalles også for "The bride of the Libyan Sea" og er omkranset av fjell på tre sider. Det er ca to tusen fastboende her, men i turistsesongen, som varer fra april til oktober, er det mange grekere fra andre deler av Hellas som jobber her med turisme. Det er to strender i Paleochora; en lang sandstrand på den ene siden og en rullesteinstrand på den andre siden, med utleie av solsenger begge steder. Hvis det blåser for mye på den ene stranden, ligger ofte den andre stranden i le for vinden.

Paleochora er en liten, men moderne by. Her er det kafeer og tavernaer, bank, apotek og butikker, forskjellige SPA-tilbud og bil- og sykkelutleie. Det er også flere turistbyråer som tilbyr båtturer, ravineturer og mye mer. Om kvelden ryddes sentrum av byen for biler og gjøres om til gågate, noe som skaper en hyggelig atmosfære, hvor det også er trygt for barna å løpe rundt.

Hvis du trykker på denne linken får du mye fin informasjon om Paleochora.

Hotellene: 

 • Manto hotel og studios er et personlig utformet og vakkert utsmykket hotell med 4 leiligheter og 3 studioer. Det var nytt i 2008. Daglig rengjøring, og en lekker frokosbuffet er med i prisen. Frokostbuffeten er meget populær og er åpen for andre turister. Manto, som eier hotellet, er selv kunstmaler og har dekorert og satt sitt eget spesielle preg på hotellet. Du finner ikke noe lignende.
 • Villa Rena-Kristina er også et leilighetshotel som var nytt i 2009. De har lagt vekt på å tilby store og romslige leiligheter.  Her får du havsutsikt og et personlig preg på leilighetene.
 • Oreia er et vakkert leilighetsanlegg med vakre uteområder. De har fokusert på å ha gode senger. Større og mindre leiligheter og et vakkert hageanlegg.
 • Hotel Libyan Princess er et 5-stjerners hotell med svømmebasseng, hyggelig betjening og god service.   
Bilde fra terrassen på Manto

Tilbud i forbindelse med selve feiringen:

 • Etter middagen hos Manto, er det mulig å arrangere dans på en stor flott takterrasse (bilde).  Dersom du ønsker dette må du leie hele hotellet til gjestene dine. Der er det plass til småbord og stoler, og selvsagt et stort dansegulv.
 • Bar og musikkanlegg kan ordnes, også disc-jockey og bartender hvis du vil slippe å gjøre det selv.
 • Det kan serveres kaker og kaffe avec, samtidig som det kan danses. Romantisk og vakkert.
 • Du kan bestille en gresk folkedansgruppe som kan ha oppvisning for gjestene i sine vakre folkedrakter.
 • For barna
  • Har du barn med på feiringen, kan vi bestille klovn, som kan underholde dem. Han snakker engelsk. Barna får  sitte ved eget bord og får selvsagt egen mat. De liker ikke å sitte lenge ved bordet, så da kan klovnen komme å ta de med på ablegøyer ute i hagen. Han kan leies i 1-3 timer. En gruppe barn  i alderen 5 - 16 år opplevde dette og det gikk utrolig fint. I pausen etter en times opptreden fikk barna is og ble spurt om de  syntes det var nok, men de ville ha mer klovn! Populært.
  • Man kan også ta med filmer fra Norge, som barna kan sitte å se på i den vakre resepsjonen hos Manto. Filmen gjorde at barna roet seg ned og de voksne fikk en god avslutning på middagen.

 

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.